Inkoop

Overweegt u een belangrijk schilderij te verkopen, of misschien wel een hele collectie?

Al meer dan 60 jaar zijn wij actief op het gebied van de in- en verkoop van schilderijen en aquarellen uit de 19e eeuw: werken uit de Romantiek en Haagse School. De laatste jaren hebben wij deze activiteiten uitgebreid met werken van de schilders uit het begin van de 20e eeuw.

Wij hebben een grote klantenkring opgebouwd van nationale en internationale verzamelaars en musea. Via onze eigen tentoonstellingen en onze deelname aan kunst- en antiekbeurzen zoals PAN Amsterdam en TEFAF Maastricht wordt onze collectie door zeer veel potentiƫle kopers gezien.

Zo waren wij dan ook recent zeer succesvol met de verkoop van een groot aantal belangrijke werken van de grote meesters uit de Romantische en Haagse School. Topwerken van Barend Cornelis Koekkoek, Cornelis Springer, Andreas Schelfhout, Hendrik Willem Mesdag, Isaac Israels en George Hendrik Breitner werden verkocht naar verzamelaars in Europa, de Verenigde Staten en Aziƫ.

Wij zijn dan ook altijd op zoek naar kwalitatief hoogstaande schilderijen van de belangrijke meesters uit deze periode. Wij nemen niet alleen schilderijen in consignatie, maar kopen ook direct aan voor onze eigen collectie.

Bel ons gerust, of stuur een email naar info@kunsthandelbies.nl